MAKE ROOM FOR DESIGN
16.–22. SEPT
#DISAINIÖÖ

Jaga üritust

Eesti Disainiauhinnad 2024 Gala

20.09.2024

R kl 18.30 uksed
R kl 19.00 algus
R kl ~22.00 järelpidu

 

Pilet 26—41 €
Piletid saadaval siin!

__________________________________

Vaata ka Facebook'i sündmust!

__________________________________

ASUKOHT:

-> Fotografiska Tallinn ->    Vaata kaardil

Eesti Disainiauhinnad 2024 jõuavad sinu ette taas koos tootedisaini auhindade BRUNOde jagamisega. Gala toimub sel aastal Fotografiskas, kus 20. septembril tunnustatakse disainimaastiku parimaid. 

Õhtu algab tervitusjoogiga ning jätkub auhindade jagamise ja meelelahutuslike vahepaladega. Lavale astuvad Eesti disaini tipud ja kultuuriminister Heidy Purga. Martin Veisman juhib programmi ja hoolitseb, et konkursi kõik kategooriad saavad endale uued väärikad võitjad. 

Muusikalised etteasted tulevad Haldilt ja Ardo Kivilt. Järelpeol pakub omanäolist muusikalist meelelahutust bänd Ants1. Gala ja järelpeo vahelisel pausil saab külastada Fotografiskas olevat näitust, mis on hinna sees.

Iga teine aasta jagatakse Eesti Disainiauhindu tootedisaini, graafilise disaini, veebidisaini, teenusedisaini ja noore disaineri kategooriates. Sedasi väärtustatakse, tunnustatakse ja propageeritakse head disaini, mis ei paku vaid esteetilist naudingut, vaid lahendab probleeme ja muudab meid ümbritseva keskkonna paremaks ja inimlikumaks ning seda loodustsäästvalt ja jätkusuutlikult.

Eesti Disainiauhindu korraldab Eesti Disainikeskus koos Eesti Disainerite Liidu, ADC*Estonia, Teenusmajanduse Koja ja Eesti Kunstiakadeemiaga. Esmakordselt anti Eesti Disainiauhinnad ühiselt välja 2012. aastal.

eestidisainiauhinnad.ee
Facebook